Workshop XXL breien

Maak je eigen woonplaid! 

Maak in 3 uur jouw eigen woonplaid! 

Ook als je geen ervaring hebt met breien is dit heel goed te doen.  Je leert nl tijdens de workshop hoe je met de hand breit. 
Het plaid wordt op tafel gebreid dmv lussen. Op deze manier kun je elke lus even groot maken en krijg je het mooiste eindresultaat. 

Met 3 kilo merinowol brei je een plaid van ongeveer 100x150. Een beetje afhankelijk van hoe strak je breit. Wil je een groter plaid? Dan kun je een kilo bijkopen. Dit kun je aangeven bij het reserveren.

A'lure werkt met de beste kwaliteit wol. De wol die meestal tijdens een workshop wordt gebruikt is 27 mircon. Wij werken alleen met 23 of 18,5 micron. De micron geeft de dikte van de haar aan. Hoe lager de micron, hoe zachter en beter de kwaliteit van de wol. Dit verschil zie je ook in prijs. Hoe lager de micron en dus hoger de kwaliteit, hoe duurder de wol is. 23 micron is nog steeds zacht. Maar vind je het fijn om lekker onder je deken te kruipen, dan adviseer ik om 18,5 micron te kiezen.

Je hebt keuze uit 15 verschillende kleuren! 

Vind je het leuk om een workshop samen met vriendinnen op locatie te doen, of op een speciale datum? Stuur dan een mail.

 

 

Data workshop
17 november om 09:30 - 12:30 uur
1 december 09:30 - 12:30 uur

Kosten
Kosten voor de workshop zijn € 135,- voor 18,5 micron en € 110,- voor 23 micron.
Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en wat lekkers
Extra kilo 18,5 micron € 35,-
Extra kilo 23 micron € 27,50

Locatie
Capital Sports Zwijndrecht (Rob Sterkenzaal)
Eemstein 1a, Zwijndrecht

Workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen.