***Ontvang een gratis lontenknipper twv €12,50 bij aankoop van 2 kaarsen uit de precious flower collection***

Geuren

Al onze geuren zijn opgebouwd uit meerdere geurnoten. De topnoten ruik je het eerst waarna de middennoten zich ontwikkelen. De basisnoten zijn de zwaardere geuren die langer blijven hangen.
Omdat een geur heel erg persoonlijk is hebben we geuren uit verschillende geurfamilies. Denk hierbij aan citrusgeuren, bloemige geuren, zoete geuren of kruidige geuren. Hieronder staan de geuren beschreven, maar wil je de geuren eerst ruiken? Bestel dan samples met maximaal 3 geuren. 


Fairy Dust

Kleine zonnestralen vinden sprankelend hun weg door een mooie poederachtige bos bloemen. Met als basis crème-achtige musks en zachte sandelhout.....
Topnoten: bergamot, appelschil
Middle: lelie, roos
Base: vanille, patchouli, sandelhout, musk

***

Lime, Basil & Mandarin
Een verleidelijke mengeling van Siciliaanse limoen en pittige bergamot met sappige middennoten van rijpe mandarijnen, witte bloemen, peperige basilicum en karwijzaad. De basisnoten bevatten zachte, fluweelachtige patchouli en scherpe groene vetiver.

***

Starry Night
Topnoten: Bergamot, citroen, mandarijn, kaneel, appel en grapefruit
Middennoten: Ceder, amber, jasmijn, patchouli en tabak
Basisnoten: Musk, sandelhout, amber, vanille, mirre en tonka

***

Pink Fizz & Pomelo
Een zoete geur van een mengsel van bruisende champagne met heerlijke citrusvruchten van zoete grapefruit, Braziliaanse sinaasappel en roze pomelo verlevendigt met hints van scherpe rabarber en verse, sappige watermeloen

***

Parisienne Spring
Een zelfverzekerd weelderig boeket.
Topnoten van damastroos, meidoorn en bergamot vloeiend naar aanwezige middennoten van viool, geranium en ylang ylang. Basisnoten bevatten een zwoele combinatie van eikenmos, poederig amber- en cederhout

***

Meadow Lily & Cotton Musk
Een poeder, houtachtige bloemengeur met middennoten van gele lelie, jasmijn, witte neroli en irishout omringt in een waas van dromerige musk, amber en zachte, creme achtige vanille

***

Sandalwood & Black Pepper
Gedurfd en complex. Leidend met topnoten van leer, tabak, amber en musk. Met als middennoot een pittige mix van zwarte thee en peper. De basisnoot is van oud teakhout met tonen van patchouli en sandelhout.

***

Black Iris & Musk
Bruisende bergamot met mandarijn in toom gehouden door romige vanille. Een vleugje van gekruide wierook maken de weg vrij voor bloemige nachtjasmijn, overvloeiend naar zwoel sandelhout.
Topnoten: Bergamot, mandarijn, peer, munt
Middennoten: Jasmijn, kruid, ceder, wierook, patchouli
Basisnoten: Musk, amber, sandelhout, labdanum, vanille

 

***

Cherry Blossom & Plum
Boomgaard fruit glinsterend in het zonlicht, gedraaide klimplantwijnstokken dansen met zwaar geurende witte bloemige bloemen, een spoor achterlatend van zachte bossen en zoete amber musk.
Topnoten: Appel, sinaasappel, anijszaad 
Middennoten: Lelie, jasmijn, kruidnagel, kaneel 
Basisnoten: Patchouli, vanille, caramel, musk

 

***

 

Rock Salt  & Driftwood
Een betoverende bloemen geur waar verfrissende noten van zeewier en groene alg worden verlevendigd door een frisse kustwind en versterkt door cyclamen en waterlelies. In de basis van de geur ontdek je zoutig drijfhout verwarmd met amber, patchouli en musk.

***

Creamy Musk & Sandalwood
Topnoten van gecaramaliseerde amber en honingzoete witte musk. Middennoten van zacht gekruide roze peper en een subtiel bosje geraniums . En basisnoten van warme patchouli en boterachtige Madagascan vanillestokjes.

***

Watermelon Daiquiri
Een, op rum gebaseerde, fruitige & verfrissende cocktail met vers geperste limoensap, watermeloen likeur en witte rum.
Topnoten:            Rum
Middennoten:  Citroen, limoen
Basisnoten:        Watermeloen

***

Pina Colada
Deze verfrissende tropische cocktail is een mix van zoete kokosnoot met witte rum en vers geperste ananassap.
Topnoten:           Kokos
Middennoten:  Witte rum
Basisnoten:        Ananas

***

Raspberry Daiquiri
Deze verfrissende cocktail heeft de perfecte balans van zoete en pikante smaken. Scherpe frambozen met een scheutje witte rum gezoet met siroop en citroen en limoensap toegevoegd.
Topnoten:            Rum
Middennoten:  Citroen, limoen
Basisnoten:        Frambozen

***


Arabian Princess
Verse groene topnoten omringd door frisse citrusvruchten, snel overvloeiend naar warme patchouli en bloesem van jasmijn. Aangevuld met een basis van zachte zoete bossen, sensuele amber, musk en vanillebonen.
Topnoten:           Groen blad, armoise, citrus, mint
Middennoten:  Patchouli, lavendel, amber, jasmijn, gember
Basisnoten:        Vanille, musk, sandelhout